Securina Detection System Co., Limited

 • China Securina Detection System Co., Limited Bedrijfsprofiel
 • China Securina Detection System Co., Limited Bedrijfsprofiel
 • China Securina Detection System Co., Limited Bedrijfsprofiel
 • China Securina Detection System Co., Limited Bedrijfsprofiel
 • China Securina Detection System Co., Limited Bedrijfsprofiel
 • China Securina Detection System Co., Limited Bedrijfsprofiel
 • China Securina Detection System Co., Limited Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Importeur, Exporteur
Merken SECURINA
Aantal werknemers >100
Jaarlijkse omzet 10000000-20000000
Opgericht Jaar 2012
Export pct 80% - 90%

Inleiding

China Securina Detection System Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

Bedrijfprofiel:

Beperkt het Systeemco. van de Securinaopsporing, gevestigd in 2012, is een snelle groeiende onderneming die de productie en de marketing van de detectors van het veiligheidsmetaal en industriële metaaldetectors, ononderbroken achtervolging van innovatie en onderzoek en ontwikkeling integreert, en 15 technische octrooien verkregen, nu zijn wij één van de belangrijke het materiaalfabrikanten van het veiligheidsonderzoek en de levering in China geworden. Wij houden altijd zeer vriendelijke verhouding met vele sterke het systeemfabrieken van de veiligheidsinspectie en onderzoekinstituten in China, hebben wij in eigen land van hoge reputatie in genoten.

 

De visie van Securina moet „klant en werknemerstevredenheid“ Maximaliseren en ons principe is „Greepintegriteit, gestadig vordert, dient de wereld.“ Wij doen altijd ons beste de beste diensten en de concurrerendste prijs met hoogte aanbieden - kwaliteitsgoederen voor onze klant.

 

Producten en de Dienst:

Securina is een belangrijke fabrikant en een leverancier van de detectors van het veiligheidsmetaal, gang door metaaldetectors, handbediende metaaldetectors, super scannertoverstokje, industriële metaaldetectors, de detectors van het voedselmetaal, x-ray bagagescanner, onder de inspectiesysteem van het voertuigtoezicht, onderzoeksspiegel, onderzoekscamera, vloeibare scanner, bomdetector, ballistische dekens, de bak van de ontploffingsinsluiting, het schip van de explosieinsluiting, bandmoordenaar en veiligheidsmeerpalen.

 

Markt en Klanten:

Securina voert een volledige kwaliteitsborging uit ISO900-het systeem met „Kwaliteit het Leven“ als productienorm en principe is, die het gehele proces van onderzoek en ontwikkeling behandelen aan productie. Elk van onze producten gingen reeds FCC, getest over Ce. Onze klanten komen over de hele wereld uit, en wij verlenen OEM de diensten voor wereld-beroemde merken. Wij voeren ook naar Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Azië, Afrika en andere landen uit door agenten en handelsmaatschappijen. Dientengevolge, genieten onze producten van een hoge reputatie voor kwaliteit en van lage aantallen mislukkingen onder onze klanten. Wij geloven dat wat onze klanten nodig hebben is: betrouwbare kwaliteit, redelijke prijs, op tijd levering en de goede dienst, die wij met al onze hart en ziel kunnen aanbieden.

 

Toepassing en Industrie:

Securina als geregistreerd merk met het systeem van de veiligheidsopsporing wordt wijd gebruikt in luchthaven, gebeurtenisveiligheid, wetshandhaving, kritieke infrastructuur, douane en grens, defensiehavens, zelfs hotel en winkelcomplex of andere gebouwen voor veiligheidsonderzoek en bescherming. De industriële metaaldetector wordt wijd gebruikt in kwaliteitscontroleprocedures voor textiel productie en voedsel productie. Elimineer effectief de toevloed van metaalproducten in de markt en veroorzaak lichamelijk letsel aan consumenten.

Major Projects in recente 3 jaar:

 1. September 2016 (Hangzhou, Zhejiang-Provincie), bij de Nationale Universitaire Spelen om de maatregelen van de veiligheidsbescherming om deel te nemen en publiek te verstrekken.
 2. Augustus 2017 (Shanxi-Provincie), het geïnstalleerde materiaal van het veiligheidsonderzoek voor meer dan 20 stations en busstations.
 3. Oktober 2017 (Xinjiang-Provincie), leverde het materiaal van het veiligheidsonderzoek voor overheidsinstellingen, grenzen en controleposten, en gevangenissen in Xinjiang.
 4. Mei 2018 (Peking, Shanghai, Guangzhou, Shanxi, Nan-Tchang, Tchang-cha, Wuhan), leverde het materiaal van het veiligheidsonderzoek aan 14 belangrijke theaters en stadions in 7 steden.

Welkom om agenten van Securina te zijn en ons te bezoeken in Shenzhen.

China Securina Detection System Co., Limited Bedrijfsprofiel 1

 

 

Geschiedenis

China Securina Detection System Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Opgericht in 2012, werdSecurinaopgerichtdooreenteamvaningenieursmet15-jaarervaringenconcentreerde zichbijdemetaalopsporing. Hetisdeeerstefabrikantvan demetaaldetectorinChinaeengeïntegreerdcontrolesysteemonafhankelijk omte ontwikkelenuit één stuk. Na7jaarvanononderbrokeninnovatieenontwikkeling, heefthetmetvieronderzoekinstitutenvanPeking, Shanghai, GuangzhouenShenzhensamengewerkt omdesystemenvan hetveiligheidsonderzoekzoalsveiligheidsx-raymachineste ontwikkelen ente veroorzaken, onderhetsysteemvan devoertuiginspectie, vloeibarescanner, deapparatenvan deexplosieafschaffing, verkeersblokkerendeapparaten, enz.

 

Securina dringt altijd op „Kwaliteit aan het Leven“ is, en OEM en ODM de diensten aan vele bekende het systeemleveranciers van de veiligheidsinspectie in binnen- en buitenland verleend. De stabiele kwaliteit en de uitstekende dienst hebben goede fundamenten voor onze ontwikkeling gelegd. De leiding van het bedrijf besliste de internationale marketing afdeling open te stellen in 2019, met de dienende internationale klanten nieuwe van merk „Securina“ direct, die dezelfde kwaliteitsproducten en de concurrerendere prijzen voorzien van bekende merken.

 

Securina besteedt etc. aandacht aan de internationale marktdynamica, evenals altijd de recentste technologieën en de producten zoals CEIA, Smith Detection, Rapiscan, Astrofysica. Wij zullen ernaar streven te vernieuwen en efficiënter en praktisch materiaal te vervaardigen.

 

 

 

Dienst

China Securina Detection System Co., Limited Bedrijfsprofiel 0
Pre-Sales de Dienst:
 
• Verstrek details over de productieprocedure
• Professionele consulter verstrekt informatie voor installatie
 
De verkoopdienst:
 
• Suggestie volgens de eisen van de klant
• OEM of ODM de oplossing verstrekt
 
De naverkoopdienst:
 
 1. Éénjarige kwaliteitsgarantie met levenslang onderhoud.
 2. Vrije waarborgreparatie (materiaal): de vrije steun van de reparatiedienst online door het roepen, tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken e-mail en de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie te handhaven. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.
 3. Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.
 4. Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.
 5. Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.
 6. Telefoon of E-mailonderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.
 7. De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar.
 8.  
 9. Tevreden om direct met uw onderhouden verkooppersoneel te contacteren dat volledige de dienstsupervisor en verbinding met andere afdeling zal zijn

Ons Team

China Securina Detection System Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

Verkoopteam:
 

Personeel van de Securina is het hoogst specifieke verkoop nooit voor het gaan teruggeschrokken die extra mijl om de verwachtingen van de klant te ontmoeten en te overschrijden. Wij behandelen onze klanten met dezelfde loyaliteit en de toewijding, geen kwestie de grootte van hun zaken of industrie.

 

Kwaliteitsteam:


• Kwaliteitscontrole van grondstof aan productie en levering.
• Professionele kwaliteitscontrolepersoon, om de ongeschikte producten te vermijden stromend aan klant.
• Strikte inspectie aan grondstof, productie, en levering.
• Volg strikt het systeem van ISO 9001.
• Voortdurende verbetering, die het niveau van betere kwaliteit zoeken.

 

R&D-Team:


• Het besteden 10% van jaarlijkse verkoop voor R&D
• Team: Vestig een efficiënt en bekwaam deskundigheidsteam.
• Producten: Combinatie met praktisch en esthetisch, technologie en artikel.
• Technologie: Ontwikkel het onderzoekssysteem van de octrooiveiligheid binnen 3 jaar.
• Octrooi: Benadruk authentificatie voor internationaal uitvindingsontwerp, diep ontwikkelt internationale markt.

Laat een bericht achter