Zo belangrijk voor het installeren van de detectors van het veiligheidsmetaal in scholen! ! !

September 5, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Zo belangrijk voor het installeren van de detectors van het veiligheidsmetaal in scholen! ! !

Het is het begin opnieuw van het schooljaar, en de kinderen luiden een nieuw semester in.

Waarom gebruiken ontwerpen de scholen veiligheidspoorten (deur metaaldetector)? De studenten zijn de bloemen van het land, en deze underage studenten hebben meer bescherming nodig. Hoewel elke school door veiligheid wordt bewaakt om gevaarlijke punten zoals moordwapens te verhinderen de school in te gaan, is het duidelijk onrealistisch om een volledige fouillering van iedereen te leiden dat en de school ingaat verlaat.

laatste bedrijfsnieuws over Zo belangrijk voor het installeren van de detectors van het veiligheidsmetaal in scholen! ! !  0

Nochtans, als de school de detectors van het volledig-lichaamsmetaal installeert, kan de de veiligheidspoort van de metaaldetector gevaarlijke voorwerpen (dolken, messen, explosieven, enz.) effectief ontdekken die door mensen worden gedragen die en de school ingaan verlaten, en dan deze gevaarlijke voorwerpen snel en effectief verhinderen de school in te gaan. Bescherm de veiligheid van de campus en bescherm effectief het leven van leraren en studenten in de school.

 

Voor de plaats van de detector met meerdere zones van het analysemetaal, is het best om de poort en de ingang van elke passage te kiezen. Bij de ingang, kies een openluchtdetector van het veiligheidsmetaal, die waterdicht, regendicht, en schokbestendig kan zijn; in het het onderwijsgebouw, kunt u een binnenveiligheidsgang door poort kiezen. De gevoeligheid van gang door veiligheidspoort kan volgens de daadwerkelijke situatie worden aangepast, om het beste opsporing en alarmeffect te bereiken. De detector van het overwelfde galerijmetaal is best om geen grote metaalvoorwerpen binnen de installatiewaaier te hebben, om het overbevolken van studenten te vermijden, om ervoor te zorgen dat de studenten de veiligheidscontrole op een veilige en ordelijke manier overgaan.

 

Algemeen het meest gebruikt van de gang van de metaaldetector door poort is in diverse luchthavens en parkeerterreinen, maar sommige mensen kunnen denken dat dit geen benodigde apparatuur, maar zonder de hulp van dit materiaal is, zal het zeer moeilijk zijn om orde te handhaven, en er is geen waarborg dat het alle belemmerde punten kan zijn wordt ontdekt, die de veiligheid van passagiers en het publiek zullen bedreigen. Neem een blik bij de noodzaak om het materiaal van de veiligheidsinspectie te installeren (gang door metaaldetectors):

laatste bedrijfsnieuws over Zo belangrijk voor het installeren van de detectors van het veiligheidsmetaal in scholen! ! !  1

De eerste is de kwestie van orde. Overgaand door een deur, kunnen de passagiers in wachtrij zetten bewust zonder het moeten organiseren zich. Dit kan niet alleen sparen arbeidskrachten en materiaalresourcen bij de luchthaven, maar ook passagiers toestaan om, zonder het moeten stap voor stap te registreren in zeven haasten zijn. Als er een fout in de chaos is, is het gemakkelijk om de het inschepen tijd te vertragen.

 

Ten tweede, droegen sommige passagiers een zonhoed en gingen de veiligheidspoort in, en toen de hoed aan het licht werd gebracht, was er een huisdier, een schildpad; Deze oude roker wilde roken alvorens het vliegtuig in te schepen en verbergt de aansteker in zijn mond… Er zijn tientallen duizenden luchtpassagiers die door veiligheidscontroles elke dag gaan, en zij dragen allerlei vreemde punten. Volgens de instructies van het alarmlicht, kan een dichte inspectie worden uitgevoerd om de metaalbron te weten te komen, die als verwijzingsopsporing kan worden gebruikt.

 

D.w.z., de belangrijkste functie van de detector van het lichaamsmetaal is de veiligheid van passagiers te verzekeren. Iedereen zou het opsporingsmateriaal bewust moeten overgaan en verantwoordelijk voor anderen en zelf zijn. Door aanvankelijke waarde het plaatsen van het materiaal, kunnen de vorm en het gewicht van het metaal worden gecontroleerd. Als er meer dan het vastgestelde gewicht, de hoeveelheid of de vorm metaalvoorwerpen zijn, passen de pre-materiaalgegevens niet aan, dan zal het de poortalarm van de metaaldetector worden teweeggebracht, om de opsporing nauwkeurig en gemakkelijk te voltooien.

 

De rol van de de poortscanner van de schoolveiligheid is veiligheidsopsporing voor de veiligheid van de school te maken, hoofdzakelijk om veiligheidscontroles voor bezoekers te leiden, en ook voor de veiligheid van de onderzoek ruimte en anti-bedriegt opsporing worden gebruikt.

 

De eigenschappen van de veiligheidscontrolepoort:

1. Regendicht ontwerp: Het exclusieve regendichte ontwerp van het land kan normaal in openlucht werken zonder het blokkeren.

2. Anti-vibration ontwerp: de tribune in het midden van de deur en tikt de deurpanelen aan beide kanten met uw handen, zal de deur niet verkeerd gemeld worden.

3. Gevoeligheidsaanpassing: De gevoeligheid kan worden aangepast zoals nodig, met een totaal van 100 niveaus van gevoeligheid.

4. Het materiaal van het de detectorlichaam van het boogmetaal: de buitenkant wordt gemaakt van geschilderd pvc, en de kanten zijn de pijlers van de aluminiumlegering, die regendicht zijn, vuurvast, antibotsings, en niet gekrast. Het alle-aluminiumchassis is snel en duurzaam.

5. De detectors van het overwelfde galerijmetaal zijn onschadelijk aan hartstimulatordragers, zwangere vrouwen, magnetische media, enz.

 

Het Systeem van de Securinaopsporing is een professionele fabrikant van de detectors van het veiligheidsmetaal in China.

Wij hebben vele opties voor u: Verschillende opsporingsstreken, 6/8/16/24/33/45zones in opties; Het binnen gebruiken of het openlucht gebruiken IP55 of IP65; Het kader van de ellipsdeur of gemeenschappelijke het metaaldetectors van het deurkader; Prijs van USD299 aan USD1999.0/set. Het welkom verzendt onderzoek naar info@securinadetection.com krijgt nieuwe prijslijst.