Schat Hunter Pinpoint Metal Detectors voor Hobbygoud die met Waterdichte IP68 zoeken

September 27, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Schat Hunter Pinpoint Metal Detectors voor Hobbygoud die met Waterdichte IP68 zoeken

Securina NIEUWE PRODUCTEN: De waterdichte Schat Hunter Pinpointer van Metaaldetectors

 

Om het even welk van ons in kinderjaren van het gaan op een stijging worden gedroomd en zijn zeker om een verborgen schat te vinden die. Zo, met een groot houten borst en een goud! Wij zijn gegroeid, en het idee van de schat is lichtjes veranderd. Maar zelfs in volwassen, vrij echt, is er een activiteit gelijkend op het onderzoek naar die zeer geliefde schat. In de darmen van de aarde zijn er vele waardevolle punten, zoals zeldzame muntstukken, goudklompjes of andere interessante metaaldingen. Dit tijdverdrijf is zeer opwekkend.

 

Wilt u in een onderzoek van de metaaldetector naar schatten proberen? Weten niet het waar te beginnen? U hebt een metaaldetector en een belangrijk hulpapparaat voor het nodig - een pinpointer. Dit is een korteafstandsapparatuur om het gemakkelijker te maken om vondsten in een gat te vinden of na een grote metaaldetector te dumpen.

laatste bedrijfsnieuws over Schat Hunter Pinpoint Metal Detectors voor Hobbygoud die met Waterdichte IP68 zoeken  0

om de plaats te vinden waar deze punten zeer waarschijnlijk worden begraven, is het noodzakelijk om een metaaldetector te gebruiken. Nochtans, bepaalt dit apparaat slechts ruwweg de ruimte waar de schatten op u kunnen wachten. Om de plaats van een metaaldeel te vinden pointwise, is het best om een pinpointer te gebruiken. Dit is een draagbare metaaldetector van kleine grootte, die de onderzoeksruimte na de verrichting van de belangrijkste grote metaaldetector versmalt.

 

Een metaaldetector is een instrument dat de nabijgelegen aanwezigheid van metaal ontdekt. De metaaldetectors zijn nuttig om die metaalopneming binnen voorwerpen wordt verborgen te vinden, of de metaalvoorwerpen begroeven ondergronds. Zij bestaan vaak uit een handbediende eenheid met een sensorsonde die over de grond of andere dingen kan worden geveegd.

laatste bedrijfsnieuws over Schat Hunter Pinpoint Metal Detectors voor Hobbygoud die met Waterdichte IP68 zoeken  1

Het beeld toont kort wat een pinpointer voor is.

Wat is een pinpointer voor?

Wanneer u een doel met een basismetaaldetector hebt gevonden (grond), die een discriminant en een grote onderzoeksdiepte heeft, u de vondst moet halen.

 

Wat doet u?

Neem een schop en graaf een prik. Leg de grond terzijde. Er zijn 2 mogelijke opties hieronder:

1. Teruggetrokken doel

2. Het doel bleef in het gat

 

Pinpointer van Verzegelde de reeks van Securina HS. Staat onderdompeling toe, onderwater. Als het doel wordt gegrepen, dan gebruikend de detector van het pinpointermetaal zult u het snel in de dug-out grond vinden (die aan de kant ligt). U kunt zeggen dat de belangrijkste metaaldetector reeds een pinpointer heeft, en u zult het doel met het vinden.

 

Dit is niet altijd waar met een groot doel. Maar als het doel klein is, dan moet u nog genoeg tijd doorbrengen om het te verwijderen. Daarom is het vaak gemakkelijker om een afzonderlijk apparaat te gebruiken genoemd een detector van het pinpointermetaal.

 

Als het doel in een gat is, dan zult u beduidend het gat uitbreiden of moeten verdiepen. Het feit is dat de rol groot is en u kunt niet nog het in het gat verminderen. Zelfs als u dan lager de rol in het gat, het niet zult werken. Het signaal zal gaan, maar het is niet duidelijk van welke kant in het gat. om deze taak te vereenvoudigen, wordt een kleine metaaldetector gebruikt - een pinpointer. U stelt hen langs de muren en langs de bodem van het gat in werking. Vind het punt waar het signaal uit komt, en leg dan het puntsignaal bloot.

 

Voor een pinpointer, zijn er verscheidene eigenschappen die werken met het productief maken:

  • Bestand tegen schuring in de grond „neus“
  • Maak waterdicht (voor strand en regen)
  • Lage batterijconsumptie
  • Luide pieper en trilling
  • Backlightleiden

Voor het nauwkeurige plaatsen en het zoeken naar metalen, is de draagbare en compacte handbediende reeks van Securina HS van de metaaldetector ontwikkeld, met een waterdicht niveau van tot IP68. Dergelijke kleine grootte en lichtgewichtapparaten, zijn populair als gift voor jonge geitjes, en ook soorten de detectors van het hobbymetaal, de detectors van het beginnersmetaal. om uw tijd te besparen, beslisten wij kortom samen te vatten:

1. Alle detectors van het modellen draagbare metaal kunnen naar metalen op land en onderwaterruimten zoeken.

2. De langste levensduur batterij voor pinpointer volgens de batterijcapaciteit u gebruik van 9V (6F22).

3. De hoogste gevoeligheid van de detector van het drie pinpointersmetaal is hs-07 die het 2mm naalden kan ontdekken.

4. De maximumdiepte van 30 meters van onderdompeling onder water wordt waargenomen in de hs-07 en hs-11 Metaaldetectors pinpointer.

laatste bedrijfsnieuws over Schat Hunter Pinpoint Metal Detectors voor Hobbygoud die met Waterdichte IP68 zoeken  2

Hs-07 Pinpointer-gedragingen van de metaaldetector opsporing die de methode van impulsinductie gebruiken. Dergelijke detectors van het hobbymetaal kunnen zowel op land worden gebruikt en onderwater. De trilling maakt het proces nauwkeuriger en begrijpelijk om naar metaalvoorwerpen te zoeken. De speciale houder voor een riem en een trencher verstrekt geschikt vervoer van de draagbare metaaldetectors. Hs-07 zijn een nieuwe detector van het ontwerp waterdichte handbediende metaal met een waterdicht tarief van IP68 dat in een 30m (Maximum) diep (98.42ft) onderwatermilieu kan worden gewerkt. En de grote 12cm rol van de diameteropsporing kan in water worden ondergedompeld. Hs-07 kan de draagbare metaaldetector ook voor ondergrondse metaalopsporing met een 10cm (3.93inch) opsporingsdiepte werken. De ronde opsporingsrol kan 90degree roteren, beter voor het ontdekken in diepere plaatsen. LEIDENE vertoning die op de batterijmacht wijzen en signaal voor beter het werken in donkere plaatsen ontdekken.

laatste bedrijfsnieuws over Schat Hunter Pinpoint Metal Detectors voor Hobbygoud die met Waterdichte IP68 zoeken  3

Hs-08 de detectors van het Jonge geitjesmetaal, de detectors van het hobbymetaal, de detectors van het beginnersmetaal voor schat de jacht, met de opsporing van het 360 graadmetaal en Facultatieve Wijze Drie: De audio, trilt, Audio en trilt tegelijkertijd. Volledig Waterdicht IP68-Ontwerp: In om het even welke weer, zware regen, zelfs in de meren, de rivieren, de vijvers en de oceanen, kunt u de detector dalen van het pinpointermetaal waterdicht in het water die de schatten onder het water worden verborgen te vinden. Andere belangrijke pinpointer waterdichte metaaldetectors kunnen niet volledig in water worden ondergedompeld. De waterdichte diepte kwam bij 15-30 voet (5-8meters) aan. Hs-08 de detector van het Hobbymetaal pinpointer met diepe opsporing van diverse metalen: Een handbediend toverstokje van de metaaldetector kan het voorwerp nauwkeurig richten snel en (tot 4,5 duim|11cm)! Het kan ijzer, aluminium, goud, brons, zilver en andere metaalproducten (als Zink, Tin, Lood, enz.) ontdekken. Het kan u helpen het kleinschalige nauwkeurige plaatsen bereiken geen die de grote ondergrondse metaaldetectors kunnen doen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Schat Hunter Pinpoint Metal Detectors voor Hobbygoud die met Waterdichte IP68 zoeken  4

Het voordeel van hs-11 draagbare metaaldetector pinpointer is de capaciteit om aan een diepte van 30 m. te duiken. De nauwkeurig vastgestelde metaaldetector werkt volkomen in zout, zoet water en landplaatsen. De het metaaldetector van het hs-11 Detectorspunt heeft een helder LEIDEN flitslicht en de LEIDENE het schermvertoningen de machtsstatus en het zoeken van signaal. De verlichting van de werkplaats wordt ontworpen om het proces te vergemakkelijken om in dark te zoeken. Uitgerust met zijn eigen batterij, kan pinpointer onophoudelijk 30 uren werken. De compacte grootte (25 cm in lengte), lichtgewicht (0,153 kg zonder batterij) en de aanwezigheid van een dragend holster in de uitrusting verzekeren het comfort van het proces om de het metaaldetectors van de pinpointerbeginner te vervoeren.

 

Alle drie modellen van draagbare metaaldetectors met één knoopverrichting, lichtgewicht draagbaar ontwerp: enig-knoopverrichting voor Macht (snakt de Pers) en Wijzeomzetting (Klik eens). Allen u moet doen is pers de knoop en begint te jagen! Het is een perfecte gift voor diverse mensen zoals jonge geitjes, mensen, en oudsten als aanwezige Kerstmisgift, Verjaardagsgift, Vakantie, enz.

Het welkom verzendt onderzoek naar info@securinadetection.com krijgt nieuwe prijslijst.